Ανεμώνες Βίλες στη Λευκάδα, Σπανοχώρι - Διαμονή
Κράτηση Τώρα
Αναζήτηση

Βίλες

Οι βίλες σχεδιάσθηκαν με έμφαση στη λειτουργικότητα, την προσεγμένη διαρρύθμιση των χώρων και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική που εντάσσεται στο καταπράσινο και γραφικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, όμως, παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.

Αποκομμένες από την πολυκοσμία και τον θόρυβο της πόλης δίνουν όλες τις προϋποθέσεις για ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης με ηρεμία, γαλήνη και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Deluxe Βίλα Κρηναία

Η βίλλα Κρηναία είναι πολυτελής, αυτόνομη και ανεξάρτητη διώροφη κατοικία φτιαγμένη από πέτρα και τα πιο ποιοτικά υλικά σε μια έκταση 2 στρεμμάτων που περιλαμβάνει αυτόνομο κήπο, πισίνα και χώρο στάθμευσης.

VIP Βίλα Φιλύρα

Η βίλλα Φιλύρα είναι πολυτελής, αυτόνομη και ανεξάρτητη διώροφη κατοικία φτιαγμένη από πέτρα και τα πιο ποιοτικά υλικά σε μια έκταση 1.5 στρεμμάτων.

VIP Βίλα Καλλιστώ

Η βίλλα Καλλιστώ είναι πολυτελής, αυτόνομη και ανεξάρτητη κατοικία φτιαγμένη από πέτρα και τα πιο ποιοτικά υλικά σε μια έκταση 1.6 στρεμμάτων.

VIP Βίλα Μελία

Η βίλλα Μελία είναι πολυτελής, αυτόνομη και ανεξάρτητη διώροφη κατοικία φτιαγμένη από πέτρα και τα πιο ποιοτικά υλικά σε μια έκταση 1.5 στρεμμάτων που περιλαμβάνει αυτόνομο κήπο, πισίνα, χώρο στάθμευσης.

VIP Βίλα Νύσσα

Η βίλλα Νύσα είναι μια πολυτελής, αυτόνομη και ανεξάρτητη διώροφη κατοικία φτιαγμένη από πέτρα και τα πιο ποιοτικά υλικά που περιλαμβάνει αυτόνομο κήπο, πισίνα και χώρο στάθμευσης.

Οι άλλες μας Βίλες