Ανεμώνες Βίλες στη Λευκάδα, Σπανοχώρι
(English)
(English)
Κράτηση Τώρα
Αναζήτηση

Καλώς ήρθατε

Σας καλωσορίζουμε στις παραδοσιακές πολυτελείς Ανεμώνες Villas που βρίσκονται κοντά στο χωριό Σπανοχώρι στο μαγευτικό νησί της Λευκάδας. Οι βίλες έχουν ιδιωτική πισινά, Jacuzzi, spa κλπ., είναι επιπλωμένες και πλήρως εξοπλισμένες. Δόθηκε μεγάλη σημασία στην κατασκευαστική λεπτομέρεια και επιλέχθηκαν τα ποιοτικότερα υλικά σε όλες τις φάσεις κατασκευής. Συνδυάστε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές και ζήστε την ηρεμία του καταπράσινου τοπίου με πανοραμική θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Βαθμολογήθηκε ως Εξαιρετικόστο TripAdvisor

Βίλες

Οι βίλες σχεδιάσθηκαν με έμφαση στη λειτουργικότητα, την προσεγμένη διαρρύθμιση των χώρων και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική που εντάσσεται στο καταπράσινο και γραφικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, όμως, παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Αποκομμένες από την πολυκοσμία και τον θόρυβο της πόλης δίνουν όλες τις προϋποθέσεις για ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης με ηρεμία, γαλήνη και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Παροχές

Παρέχονται υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού της πισίνας. Συνιστάται ενοικίαση αυτοκινήτου και θα χαρούμε να σας παρέχουμε αυτή την υπηρεσία.

Τοποθεσία

Το Σπανοχώρι είναι στη βόρεια ορεινή Λευκάδα, απέχει μόλις 10 λεπτά από την πόλη της Λευκάδας, ενώ προσφέρει ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον. Συνδυάζει την ομορφιά και την γαλήνη του βουνού με την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο των δραστηριοτήτων. Το πλεονέκτημα της τοποθεσίας είναι η η πανοραμική θεά που προσφέρει στο Ιόνιο πέλαγος και την πόλη της Λευκάδας και η εύκολη πρόσβαση στις υπέροχες παραλίες σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Οι άλλες μας Βίλες